A hétvége horoszkópja 2022. november 12-13.: egy csodálatos bolygóháromszög segít minket a következő napokban – Astronet

A sűrű hétköznapok után igazán jó hír, hogy egy gyönyörű bolygóháromszög rajzolódik ki az égen, ami áldásos hatással lesz ránk. A hétvége horoszkópja következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól!

KOS

A hétvége elején ess túl a házi munkán. Már fogy a Hold, ami segít megszabadulni a kosztól és a feleslegessé vált holmiktól. Persze nem kell egész hétvégén takarítanod. Tölts minél több időt a családoddal! Most ismét olyan élményeitek lehetnek, amik közel hoznak a párodhoz.

BIKA

Valaki nagyon várja, hogy jusson rá is időd. Tudod, hogy ki ő? Irritál a társasága? Nem kell az egész hétvégét vele töltened. De legalább egy telefonbeszélgetés férjen bele! Utána adj teret a szerelemnek, mert a horoszkóp szerint most igazán sok romantikus pillanatban lehet részed! A szenvedély nem csak tavasszal aktuális…

IKREK

A pénzedet kellene megszámolnod, és egy költségvetést készítened év végéig. A karácsonyi kiadások miatt ez egyre égetőbb. Szerencsére az égi folyamatok rendkívül kedvező tendenciát mutatnak. Szóval pánikra semmi okod. És ha ebben megnyugodtál, élvezheted végre  a pihenést, kikapcsolódást is. A családdal töltött idő sokat jelent neked.

RÁK

Imádni fogod ezt a hétvégét: egy gyönyörű bolygóháromszög fog kirajzolódni az égen. Ettől a bizakodásod és a közérzeted topon lesz. Közben mégis hiper érzékeny lehetsz. Saját jól felfogott érdekedben ne sértődj meg! Ne hidd, hogy bárki bántani akar!

hétvége horoszkópja
A hétvége horoszkópja november 12-13. (fotó: Shuutterstock)

OROSZLÁN

Ez egy tipikusan bekuckózós hétvégének ígérkezik. Ha vannak kötelezettségeid, akkor azokat hamar tudd le, és főzz egy forró levest, teát, vagy forró csokit, esetleg forralt bort, és keress egy jó filmet! Ideális lenne, ha szívedhez közel álló emberrel oszthatnád meg ezt…

SZŰZ

Hiába ködösek a reggelek, nyirkosak a nappalok, és korán sötétedik, egy kisebb kiruccanás jót tenne neked. Gyűjthetnél színes faleveleket, csipkebogyót, terméseket, és készíthetnél otthon dekorációt belőlük. A kreativitásod most szárnyal, és igazi élményforrást jelent az alkotás. A gondok kezdenek elsimulni körülötted.

MÉRLEG

Ki kellene kapcsolódnod. A munka megvár. Ezen a hétvégén engedd el a hétköznapok gondjait, fejfájásait! Vizes jegyekben járó bolygók szerint valami vizes program kimosná belőled a kimerültséget: úszás, szaunázás, de egy nagy kád illatos fürdőzés gyertyafény mellett is remek lenne.

SKORPIÓ

Remek formában leszel egész hétvégén. Nem csak a születésnapod közelsége miatt. Egy szuper bolygóháromszög fog összeállni, ami népszerűséget hoz neked. Ne lepődj meg, ha a szokottnál több meghívást kapsz! Tegyél eleget minél többnek!

NYILAS

Ha nem érzed túl fényesen magad, akkor nyugodtan lemondhatod a programjaidat, és otthon maradhatsz. Könnyebb megelőzni a betegséget, mint kúrálni magad. Ünnepek előtt bizonyára nem akarsz kiesni a munkából… Most neked van szükséged a  szeretetre, törődésre, és ezt biztosan meg is kapod!

BAK

A párod, vagy valaki más nyaggat, hogy tarts vele. Ő lendületes, és tele van tervekkel. Nem biztos, hogy átragad rád az ő lelkesedése. Emiatt neheztelhetsz is, holott okosabb lenne, ha eleget tennél a kérésének. A végén még te is élvezni fogod…

VÍZÖNTŐ

Tele van a fejed a munkáddal kapcsolatos ügyekkel. Pedig a hétvége pont arról szól, hogy kiürítsd a gondolataidat, és feltöltődj. Ezen a hétvégén vizes jegyekben járó bolygók szerint a legjobb módszer az úszás, szaunázás, fürdőzés… A lényeg, hogy kapcsolódj ki – ha ez sikerül, a gondokat is egészen más perpektívából fogod szemlélni!

HALAK

Csodálatos hétvége vár rád egy csodálatos bolygóháromszögnek köszönhetően. Érzékeny leszel, és közben elnéző is. Látod az emberek gyarlóságait, kicsinyességét, rivalizálását, de te képes vagy efölé emelkedni, és kimaradni a csatározásaikból.

Ez is érdekelhet...