4 millió forintnyi gázsit költött el előre, munkásszállón él a Fekete Vonat rappere – videó – kiskegyed.hu – Kiskegyed.hu

A parányi „lakásban” fogadta a Blikk stábját Beat, azaz Fehér Tibor.

Munkásszállón él a Fekete Vonat rappere, aki előre elköltötte már a gázsiját, pedig csak néhány napja léptek fel a Papp László Budapest Arénában, ahol közel tízezren gyűltek össze, hogy újra együtt láthassák L.L. Juniort, Mohamed Fatimát és Beatet, azaz Fehér Tibort.

A Blikk Tv meglátogathatta a rappert a munkásszállón, ahol most lakik, megdöbbentő körülmények között.

A rapper elmondta, már körülbelül két hónapja él a szállón, már a karácsonyt is ott töltötte. Bár eleinte igyekezett hangulatossá tenni a lakást, de csak szomorúbb lett tőle.

„Egy otthon kialakult magánéleti viszálykodás miatt úgy döntöttem, jobb lenne, ha a koncert előtt külön rendeződnék, és nyugodtan tudnék készülni. Volt otthon némi vita, ami azóta is tart, de igazából erről többet nem szeretnék mondani. A lényeg az, hogy hónapok óta itt vagyok, és úgy tűnik, itt is ragadtam” – mondta el Beat.

Annak ellenére, hogy majdnem 4 millió forintot vett fel a nagy visszatérés előlegeként, állítása szerint a pénz szinte azonnal elfolyt.

– fogalmazott.

Annak ellenére, hogy a külsőségekkel így egyenesbe került – már ami a koncerteket illeti -, Beat azt mondja, mivel pontosan ilyen körülmények között nőtt fel a gyermekotthonban, így nem idegen számára a környezet, sőt, igazán „otthonos”.

A teljes videót itt megnézheted.


Ezeket olvastad már?

Kolléganőnk szuper konyhai trükköt mutat: így marad bent a citromban a magja, amikor a teába facsarod

Ecet és sampon? Zseniális ez a fürdőszobai trükk

Gyászol a Bochkor műsor:” Isten veled”. Szívbemarkoló szavakkal jelentették be ma reggel

Fia jelentette be a szomorú hírt: meghalt a híres sportoló>>>

Ez is érdekelhet...