Orbán Viktor szerzett földgázt és kőolajat, az utcán fogják ünnepelni egy horvát politikus szerint – Origo

Mario Radić, a jobboldali ellenzéki Haza Mozgalom (DP) alelnöke szerint Orbán Viktor földgázt és kőolajat szerzett, hat hónapon belül az utca hőse lesz Magyarországon – írta a Mandiner.

A Jutarnji.hr Mario Radićot, a jobboldali ellenzéki Haza Mozgalom (DP) alelnökét idézte, aki először is az uniós szankciós politikát kritizálta. Mint fogalmazott, „mi úgy tekintünk az Európai Unióra, mint egy okos édesanyára, aki megoldja a problémáinkat. De jelen pillanatban, a dollár legyűrte az eurót, akárcsak a frank és a jen. Ez mégis mit jelent? Azt, hogy az európai gazdaság térdre rogyott. A jelenlegi uniós megoldások egyáltalán nem fognak rajtunk segíteni.”

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke választókkal találkozik Dunaharasztiban, 2022. április 2-ánForrás: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Orbán Viktor földgázt és kőolajat szerzett, hat hónapon belül az utca hőse lesz Magyarországon”– szögezte le a politikus, aki azt is elmondta: az ukrajnai háborúval kapcsolatosan lehet vitázni arról, hogy ahogy Orbán politizál, az jogos-e vagy sem, de „az ember a sajátjaiért küzd”.

Ez is érdekelhet...