Itthon: Gattyánék irodaházában vendégeskedett Erdogan török elnök fia | hvg.hu – hvg.hu

Államfőknek kijáró biztonsági intézkedések mellett, teljes titokban látogatott el Magyarország egyik leggazdagabb emberének irodaházába.

Golyóálló autóban, konvojjal érkezett a török elnök fia, Necmettin Bilal Erdogan Gattyán György cége, a Docler Holding központjába vasárnap délután – értesült a Blikk.

Az épületet már napokkal korábban ellenőrizték a hatóságok, a cég dolgozóit pedig arról tájékoztatták, hogy a különleges vendég ott tartózkodása alatt ők sem mozoghatnak szabadon az irodaházban. A látogatás tényét a Docler is megerősítette a lapnak.

Necmettin Bilal Erdogan az Etnosport Világszövetség elnökeként meghívást kapott a péntektől vasárnapig tartó VII. Kurultaj hagyományőrző rendezvényre, amelyet a hun-türk nemzetek legnagyobb találkozójaként emlegetnek.

Állítólag a Doclerhez is ebben a minőségében érkezett. Gattyán ugyanis egyik alapítója a Teqball nevű labdasportnak, amiről egy kisebb bemutatóval is készültek az ifjabb Erdogannak. Ezt a forgatókönyvet erősíti, hogy a vendéget a Teqball másik alapítója, Huszár Viktor fogadta. Ő egyébként alelnöke a Gattyán vezette Megoldás Mozgalomnak is, amely a tavaszi választásokon egy százalékot ért el.

(Címlapképünkön Recep Tayyip Erdogan török elnök.)

Ez is érdekelhet...