HIRDETÉS

SZENTENDRE ÚJ, AKÁR TÖBB GENERÁCIÓS NAGY CSALÁDI HÁZ ELADÓ
LAKÁST, LAKÁSOKAT, BALATONI TELKET BESZÁMÍTOK! KÉPEK A LAP ALJÁN

Magánszemélytől, saját részre épült családi ház, jelenleg 85%.-os készültségben várja leendő lakóit. Lakótér 311 nm2, panorámateraszok 90nm2, telek 1198 nm2.

Az ingatlan megvásárolható jelen készültségi fokban 249 Mft áron, vagy kulcsrakész állapotban a vásárló igényei szerint befejezve akár 90 napon belül 299 Mft áron.

Szentendre rózsadombján helyezkedik el, amely sorompókkal elzárt magánút. Tekintettel arra, hogy néhány prominens család is lakik az utcában, ezért (is) kimondottan csendes, nyugodt, zavartalan, átmenő forgalomtól mentes a hely, kamerás biztonsági megfigyelővel.

A ház totál örökpanorámás, elvehetetlen, tekintettel a lépcsőzetes, hegyoldali kialakításra. A házból a Duna folyó közvetlenül látható, ahogyan Dunakeszi, Göd, Vác, Budapest III. kerülete is. Ehhez hasonló panoráma a Gellért hegyen, vagy Budapest rózsadombján található.

A házhoz való feljutás tökéletes, két sávos, szilárd úton történik, a Szentendrei főútról becsatlakozva.
Szentendréről, mint településről külön szükségtelen említést tenni, szinte mindenki ismeri: télen-nyáron turista látványosság, exkluzív kis város, a Dunai tihany, a Budapesti agglomerációban, közel az M0 autópályához.

Az ingatlan a legkorszerűbb építőanyagok felhasználásával készült, folyamatos műszaki ellenőrzés mellett, amely vezetett e-naplót jelent, építésvezetővel. Minden munkafázis szerződéses, garanciális. A befejező munkákhoz a leendő vásárló megkapja azokat az elérhetőségeket, akik gyorsan, és költséghatékonyan be tudják bejezni a munkálatokat (amennyiben nem a kulcsrakész változatot vásárolja meg), amely: külső színezés, üvegkorlátok, belső festés, burkolás, szaniterek + kertépítés.

Az épület tökéletesen szigetelt, passzív ház. Teljesen készen áll a villany, okosotthon, gépészeti szerelés, a falak a glettelésig elkészültek, külső nyílászárók beépítve, 15 zónás padlófűtés. A ház áram alatt, víz, villany, gáz, csatorna bevezetve, összközműves belterület. Voltaképpen a legszebb és leglátványosabb részek maradtak hátra, amit a vásárló igényei szerint saját magának készíttet el (akár az átadott kivitelezői kontaktok segítségével), vagy az eladó által kulcsrakészen vehet birtokba.

Okosotthon, napelem, hőszivattyú, megújuló energia.

Ebben az utcában egy kész ház ára 400-850 Millió forint (ezen az összegen már gazdát is cserélt), egy üres telek 90 Mft, egy szerkezetkész ház 269 Mft. Ebből következően ez az eladásra kínált ingatlan olyan verhetetlen áron került meghirdetésre, amely tökéletesen versenyképes az egész környék áraihoz képest. Remek befektetés! Noha sokan az állami 10% kötvényben látják a megoldást, elfelejtik, hogy az infláció annak duplája. Ezért az ingatlanbefektetés továbbra is értékálló.

Ennek az ingatlannak a becsült jelen értéke 350 Mft, a készértéke 480 Mft. Ezzel szemben Ön ezt most több, mint száz-százötven (!) millió forinttal olcsóbban vásárolhatja meg, amely összegért semmilyen ingatlan sem tud vásárolni ezen a frekventált környéken.

A leendő vásárló, élete legjobb üzleti döntését hozza, amikor megvásárolja ezt az ingatlant!

A kertről egy lehetséges látványvideo:


Közvetlen tulajdonostól, hívja:
06-70-25-37-130Ez is érdekelhet...