A tanárok élete megváltozhat

Megérkezett a prefekto Magyarországra!

Új remény, a home office dolgozóknak, tanulóknak és nem utolsó sorban a tanároknak, coachoknak, tanácsadóknak és mindenkinek, aki oktat, tudását adná át – vagy már régóta gondolkodott rajta.

A világ egyes pontjain, már óriási népszerűségnek örvend a prefekto cégcsoport terméke, az online tanár-diák (oktató) rendszer. Ausztráliában, Norvégiában, Svédországban, Dániában, Finnországban és a Spanyokolnál már milliók használják. Magyarországon tesztüzemben van, egyelőre mindenféle hírverés és reklám nélkül…

“…Úgy véljük, kelet európában is hamar el fog terjedni a rendszer. Magyarországon most kezdjük el a bevezetését..” – mondta el a cégcsoport magyarországi képviselője, Reith Melitta.

A prefekto egyelőre tehát csendes tesztüzemben van, de robbanást várnak a fejlesztők itthon is.

Mit kell tudni a prefektoról? A prefekto egy szabad tér, ahol teljesen díjmentesen regisztrálhatnak oktatók, tanárok, pedagógusok, coachok, tanácsadók, mediátorok – egyszóval mindenki, akinek van mondanivalója! “…A matematikától a párterápiáig…” – hangzik a cég egyik jelmondata.

A regisztrált oktatók (ahogy a rendszer nevezi őket: Tanárok) költségmentesen alakíthatják ki személyes profil lapjukat, bemutatkozásukat és ingyen tölthetik fel tanfolyamaikat, kurzusaikat, leckéiket stb. Mindezt önállóan, teljesen függetlenül a rendszer üzemeltetőjétól, és egymástól.

Ez máris nagy különbséget mutat a hazai egyéb rendszerektől, ahol többnyire vállalkozások alkalmaznak oktatókat, és szervezik a kurzusokat, vagy más esetekben díjfizetés ellenében úgymond hirdetheti magát az előadó az adott weboldalon, amolyan “szaknévsor” jelleggel. Így tehát a prefekto mindenképpen forradalmi újdonság, de nem csak ebben…

A rendszer ugyanis élő osztály jellegű, kis és nagycsoportos, vagy egyéni live órák közvetítését is ellátja. Tehát azon felül, hogy a tudásukat átadni kívánó felhasználók előre feltölthetik tananyagaikat, még online közvetítéseket is létrehozhatnak, akár kétirányú kommunikációval (online webinárium).

A prefekto jutalékos rendszerű, tehát csak az értékesített kurzusok után vonja le a fenntartási költségeit. Így a tanárok, oktatók, tanítók, tanácsadók semmilyen beruházásra nem kell számítsanak, ha a rendszer tagjai szeretnének lenni! És ez a jövőben is így maraderősítette meg Reith Melitta.

Szeretettel várunk mindenkit, akár idegennyelvet oktat, akár korrepetál, vagy életmód tanácsokat ad, ezoterikus vagy hittanfolyamot indítana, zenét oktatna, táplálkozási tanácsadással foglalkozik – egyszóval bárkit. Most itt a lehetőség az előregisztráció megkezdődött – egyelőre csak az oktatók és tanácsadók számára.
“…Ha a rendszerben kellő számú tanfolyamkínáló lesz, elindítjuk a marketing kampányainkat is. Egyelőre várjuk az oktatókat, trénereket, akik már megkezdhetik a regisztrációt..” tette hozzá Melitta.

Bizony nagy szükség volt már egy ilyen rendszerre, nem csak a gazdasági helyzet bizonytalansáta és a sokszor az otthonmaradásra kényszerült emberek miatt, hanem egy korszerű, egy helyen megtalálható ‘all in one’ szolgáltatás valóban szárnyra kaphat. Az előregisztrációs felületet itt lehet elérni: kattints ide

Ez is érdekelhet...